PIECZYWO BEZ MĄKI

NOWOŚĆ!

 

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów, ale przede wszystkim w trosce o zdrowie konsumentów, Piekarnia GEMPE wzbogaciła ofertę o PIECZYWO BEZ MĄKI, które w szczególności polecane jest diabetykom, osobom wrażliwym na gluten, chorym na miażdżycę, jak również  smakoszom pieczywa.

PIECZYWO BEZ MĄKI wyróżnia się wieloma, korzystnie wypływającymi na organizm ludzki właściwościami. PIECZYWO BEZ MĄKI jest źródłem mikro- i makroelementów, głównie magnezu, manganu, cynku, również witamin (A, E, oraz witaminy z grupy B), a także bogate jest w kwasy OMEGA 3 i OMEGA 6. Wysoka zawartość błonnika rozpuszczalnego stymuluje pracę przewodu pokarmowego, ponadto spożywanie PIECZYWA BEZ MĄKI obniża cholesterol.

W skład PIECZYWA BEZ MĄKI wchodzą:

 

 

 

 

Piekarnia z Imielina